Super Princess ™ - مملكة الأميرات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
avatar
ابنة عائشة
♣ عدد المشاركات : 87
♣ وطني الغالي : السعودية
♣ مزاجي : تصميم انعم مصممة
♣ Sms : نحبك يا أحلى مملكة
♣ تم تقيمي : 1031321
♣ تم شكري : 6

(فاهيتا سى فود)  Empty (فاهيتا سى فود)

الأحد فبراير 20, 2011 11:12 pm
]size=29]
فاهيتا سى فود بالجمبرى وأصابع الكراب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


  • نصف كيلو جمبرى يفضل صغير

  • أصابع كراب

  • كوب ماشروم - ربع كوب صويا صوص -عصير ليمونتين

  • 3 فصوص ثوم - ملح - فلفل -زعتر - بابريكا

  • 1 حبة طماطم مكعبات - 2 حبة فلفل أخضر و لو عندك فلفل ألوان كمان يكون أفضل [/size]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[size=21]نتبل الجمبرى بعصير الليمون قبل البدء فى التحضير مباشرة أو قبلها بفترة بسيطة


  • نحمر التوم فى معلقتين زيت عباد شمس لغاية ما يبأه لونه دهبى[/size]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[size=21]نضيف الجمبرى ونقلب شوية لغاية لونه ما يحمر وبعدين نضيف مكعبات الكراب وبعدها الماشروم والفلفل والطماطم والبهارات والصويا صوص




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ملحوظة : (عدم الاكثار من اضافة الملح لأن الصويا صوص مملحة)

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[/
size]


  • نقلب كل الاضافات على النار لمدة خمس دقائق لأن السى فود مش محتاج وقت طويل على النار وبيستوى بسرعة


[size=21]وده الطبق بعد ما خلص وجاهز للحشو فى ساندوتشات أو ممكن تستخدميه كمان فى بيتزا السى فود وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بنوته انميه
بنوته انميه
♣ عدد المشاركات : 465
♣ وطني الغالي : السعودية
♣ مزاجي : تصميم انعم مصممة
♣ Sms : نحبك يا أحلى مملكة
♣ تم تقيمي : 904695
♣ تم شكري : 26

(فاهيتا سى فود)  Empty رد: (فاهيتا سى فود)

الأحد يوليو 22, 2012 2:50 am
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى