- ابنة عائشة
- ♣ عدد المشاركات : 87
♣ وطني الغالي : السعودية
♣ مزاجي :
♣ Sms :
♣ تم تقيمي : 1031321
♣ تم شكري : 6
(فاهيتا سى فود)
الأحد فبراير 20, 2011 11:12 pm
]size=29]
فاهيتا سى فود بالجمبرى وأصابع الكراب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[size=21]نتبل الجمبرى بعصير الليمون قبل البدء فى التحضير مباشرة أو قبلها بفترة بسيطة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[size=21]نضيف الجمبرى ونقلب شوية لغاية لونه ما يحمر وبعدين نضيف مكعبات الكراب وبعدها الماشروم والفلفل والطماطم والبهارات والصويا صوص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ملحوظة : (عدم الاكثار من اضافة الملح لأن الصويا صوص مملحة)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/size]
[size=21]وده الطبق بعد ما خلص وجاهز للحشو فى ساندوتشات أو ممكن تستخدميه كمان فى بيتزا السى فود وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فاهيتا سى فود بالجمبرى وأصابع الكراب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- نصف كيلو جمبرى يفضل صغير
- أصابع كراب
- كوب ماشروم - ربع كوب صويا صوص -عصير ليمونتين
- 3 فصوص ثوم - ملح - فلفل -زعتر - بابريكا
- 1 حبة طماطم مكعبات - 2 حبة فلفل أخضر و لو عندك فلفل ألوان كمان يكون أفضل [/size]
الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[size=21]نتبل الجمبرى بعصير الليمون قبل البدء فى التحضير مباشرة أو قبلها بفترة بسيطة
- نحمر التوم فى معلقتين زيت عباد شمس لغاية ما يبأه لونه دهبى[/size]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[size=21]نضيف الجمبرى ونقلب شوية لغاية لونه ما يحمر وبعدين نضيف مكعبات الكراب وبعدها الماشروم والفلفل والطماطم والبهارات والصويا صوص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ملحوظة : (عدم الاكثار من اضافة الملح لأن الصويا صوص مملحة)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/size]
- نقلب كل الاضافات على النار لمدة خمس دقائق لأن السى فود مش محتاج وقت طويل على النار وبيستوى بسرعة
[size=21]وده الطبق بعد ما خلص وجاهز للحشو فى ساندوتشات أو ممكن تستخدميه كمان فى بيتزا السى فود وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- بنوته انميه
- ♣ عدد المشاركات : 465
♣ وطني الغالي : السعودية
♣ مزاجي :
♣ Sms :
♣ تم تقيمي : 904695
♣ تم شكري : 26
رد: (فاهيتا سى فود)
الأحد يوليو 22, 2012 2:50 am
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى